Wat anderen zeggen over mij

Jim:
Ik heb Nienke ontmoet bij het platform voor Q-koorts.  Zij begrijpt wat een chronische ziekte met je doet. In mijn geval ziet niemand dat ik ziek ben. Maar als ik eens een leuk uitje heb, moet ik wel 3 dagen bijkomen. Nienke liet me beter kijken en luisteren naar mezelf. Ik kan nu beter omgaan met mijn ziekte en opkomen voor mezelf.

Ika:

Tijdens de bijeenkomst leerde ik mezelf weer opnieuw kennen. Wat zijn mijn waarden, hoe wil ik verder en wie ben ik met mijn ziekte. In een vertrouwde omgeving en respect naar elkaar kon ik mijn verhaal doen en leren van lotgenoten. Dankjewel voor alle mooie gesprekken!!

Judith:

De coaching was voor mij als een warm, helend bad: ik voelde me vaak al zonder woorden, gehoord en begrepen. Dat heeft me de energie gegeven om weer vertrouwen in mezelf te krijgen. Dank je wel Nienke

Sonja:
Ik hoorde van een vriendin van mij uit Brabant dat ze zo goed geholpen was met een lotgenoten training. Aangezien ik in Drenthe woon, was dat niet echt een optie. Ik besloot toch eens te bellen met Nienke.

We hebben gekozen voor online coaching met vooraf een wandelcaching, zodat we toch beiden wisten wie we voor ons hadden. Bedankt Nienke, je hebt me weer vertrouwen gegeven in mijn leven.

Jasper:

Dat het zoveel brengt als je je open stelt. Zoveel te leren over jezelf en hoe je anders kunt denken en handelen.

 

Minke:
 

Ik ging werken bij een heel gaaf bedrijf na mijn studie. Ze hadden veel vertrouwen in mij en ik zou dat wel eens waarmaken.

Maar dat bleek toch iets lastiger te zijn. Nienke leerde mij ook mijn onzekere kant te laten zien aan mijn collega’s en hen te vragen als ik er niet uitkom. Wat blijkt nu, iedereen wil me heel graag verder helpen. En ik weet weer wat ik waard ben. Thanxxx Nien!

'Nienke leert me weer luisteren naar mijn gevoel'

Carola:

Fijn om geregeld samen te komen met lotgenoten, aan een woord genoeg, je zit in dezelfde situatie. Maar dat je ook positieve energie kunt krijgen van lotgenoten!!

Veel liefs

Sylvie:

De warme ontvangst maakte dat ik me snel op mijn gemak voelde en me open durfde te stellen. Het was erg leerzaam en maak nu meer keuzes die ik zelf wil maken.

Email

Voor meer informatie mail ons, wij nemen contact met je op.

Contact

Bernadettestr. 8 5248 AP Rosmalen 06 31970984

Nieuwsbrief

Meld je aan voor one nieuwsbrief

Social media