Jij bent niet je ziekte

Omarm je nieuwe ik

Leven met chronische ziekten en de nasleep van kanker is een reis die zowel fysiek als emotioneel uitdagend is. Het vraagt veel van jou als persoon, en soms voelt het alsof je op een berg staat die je niet alleen kunt beklimmen. Maar weet dat je niet alleen bent. Bij mij vind je een toegewijde metgezel op deze reis, iemand die begrijpt hoe het voelt om deze uitdagingen aan te gaan.

gezondheid

Aanbod

  • Persoonlijke coaching, wandelcoaching en groepsbegeleiding, zowel in persoon als online.
  • “Omarm je nieuwe ik”: vergroot bewustzijn en veerkracht in moeilijke tijden.
  • “Werken aan bewustzijn”: begrijp en zet gedachten en gevoelens om in positieve acties.

Hoe kan ik je helpen

We beginnen met een gratis intakegesprek, een moment om te delen waar je tegenaan loopt en wat je wilt bereiken. Mijn coaching is altijd op maat gemaakt, afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Samen gebruiken we verschillende methoden, zoals persoonlijke gesprekken, visualisaties en meditaties, om dieper inzicht te krijgen in jouw situatie en om je te helpen bij het omgaan met de uitdagingen van jouw ziekte of herstelproces.

Wat kun je verwachten

In onze sessies zullen we niet alleen kijken naar wat je niet kunt, maar vooral naar wat wél mogelijk is. Je leert hoe je jouw klachten op een nieuwe manier kunt benaderen, hoe je grenzen kunt stellen en hoe je jouw energie in balans kunt houden.

Als je je bewust bent van wat je voelt en denkt, kun je je hoofd en je hart beter laten samenwerken. Dat helpt je om nieuwe inzichten te krijgen en andere antwoorden te vinden. Het is alsof je luistert naar wat je binnenin voelt en dat vertaalt naar wat je denkt. Dat kan je echt helpen om op een nieuwe en betere manier naar dingen te kijken.

Email

Voor meer informatie mail ons, wij nemen contact met je op.

Contact

Bernadettestr. 8 5248 AP Rosmalen 06 31970984

Nieuwsbrief

Meld je aan voor one nieuwsbrief

Social media