Leuk om kennis met je te maken

Nienke Loeffen

Nienke Loeffen

Ik woon in Rosmalen samen met Ruud, Pepijn en Floor. Ik sta optimistisch in het leven. Ik geniet van mijn familie en vrienden. Ik sport graag en wandel met onze honden door de bossen. Ook op de padelbaan kun je me regelmatig vinden.

Ik heb 20 jaar alround ervaring in het HR-vak en ben 7 jaar werkzaam als coach voor onder andere re-integratie van chronisch zieken en mensen tijdens en na kanker. Mijn levensmotto: ‘Het leven gooit je dingen toe, daar kun je niets aan doen. Wel heb je altijd de keuze hoe je ermee omgaat.’ 

In 2014 kreeg ik de diagnose borstkanker. Natuurlijk stond mijn wereld stil. Ik was nooit ziek. Ineens voelde ik een knobbeltje in mijn borst. Kort daarna zat ik op de afdeling oncologie. Zo onwerkelijk. Na veel onderzoeken en wachten in spanning, wist ik dat ik hiervan weer zou genezen. Het is een hele weg geweest en ik had veel last van angsten.

Ik heb veel geleerd van deze levenservaring. Dit wil ik graag positief inzetten voor anderen. Om die reden heb ik na mijn herstel verschillende opleidingen en trainingen gedaan, waaronder een intuïtieve coach-opleiding (NOBCO gecertificeerd).

Ik sta bewust in het leven

Ik heb geleerd niet alleen vanuit ratio de beslissingen te maken, maar mind, body en geest te laten samenwerken. Ik voelde altijd al veel, maar was me niet bewust wat het me wilde vertellen. Wellicht herken je dit.

Ik help je door te gaan met leven en loop graag een stuk mee op jouw levenspad.

Bedrijf of organisatie

Heb je een vertrouwenspersoon voor jouw organisatie nodig? Ik ben gecertificeerd vertrouwenspersoon. Een prachtige rol die ik voor diverse organisaties in mag vullen.

En ik coach jouw collega die het nodig heeft.  Lees meer.

Kies voor jezelf

Kan ik je helpen?

Gun jezelf een herstel proces

Wil je meer weten over hoe ik met mijn proces rondom kanker ben omgegaan en wat ik ervan heb geleerd? Luister dan naar mijn podcast ‘Hoe leef ik door na kanker.’
 
Ben je benieuwd wat anderen hebben ervaren? Lees meer.
 
Bel of mail me gerust of vul onderstaand contactformulier in. Ik reageer binnen 1 werkdag.

  Email

  Voor meer informatie mail ons, wij nemen contact met je op.

  Contact

  Bernadettestr. 8 5248 AP Rosmalen 06 31970984

  Nieuwsbrief

  Meld je aan voor one nieuwsbrief

  Social media