Verlies is geen keuze

Chronisch ziek

Wanneer je chronisch ziek bent, heb je dagelijks met je beperkingen te maken. Naast dat je lichamelijke klachten hebt, loop je ook aan tegen psychische en sociale gevolgen. Chronisch ziek zijn vraagt veel van jouw lichaam, heeft effect op hoe je je mentaal voelt en waar je jouw tijd aan kunt besteden.

Ik heb de afgelopen tijd bijgedragen aan het Q-koorts platform en ook mensen gecoacht die longcovid hadden. Een stukje erkenning van de ziekte helpt vaak ook. 

Waar ben jij dankbaar voor

Een hele uitdaging

Om te leren omgaan met (ingrijpende) lichamelijke veranderingen en vaak ook angst en onzekerheid.  
Meestal is aan de buitenkant niet te zien dat iemand chronisch ziek is. Je ziet er vaak gezond en opgewekt uit, ondanks alle klachten.

Ik ga samen met jou op zoek naar wat nog wel kan en waar je blij van wordt.

Heb je onder andere last van?

  • Q-koorts
  • Long covid
  • Chronische vermoeidheid
  • Ziekte van Lyme
  • Reuma
  • Chronische spierziekte
chronisch ziek

Wat kan ik voor je betekenen

Tijdens ons (gratis) intakegesprek bespreken we waar je tegen aan loopt. Wat zou je graag willen veranderen en wat zijn je wensen en doelen. Mijn coachingstraject is altijd ‘custom made’. Wat kan je verwachten? Om meer inzicht te krijgen in jouw patronen en overtuigingen zet ik verschillende methodes in. Zoals persoonlijke coaching, visualisaties en meditaties om meer inzicht te krijgen en hoe je omgaat met jouw ziekte of de pijn.

Vervolgens leer je hoe je anders om kunt gaan met je klachten. Hoe je anders naar je ziekte kunt kijken. En daarna hoe je weer goed kunt functioneren zonder dat ze je leven beheersen. Mijn coaching is vooral gericht op wat je wel kunt. Het bevordert duurzaam herstel en/of een soepele terugkeer naar werk. Je leert grenzen duidelijk aan te geven en je energie in balans te houden. 

Wil je weer verder na je ziekte? Coaching draagt bij aan duurzaam herstel.

Email

Voor meer informatie mail ons, wij nemen contact met je op.

Contact

Bernadettestr. 8 5248 AP Rosmalen 06 31970984

Nieuwsbrief

Meld je aan voor one nieuwsbrief

Social media