Goede collega's zijn goud waard

Langdurig ziekteverzuim, hoe ga je daar mee om?

Wat is de impact van ziekzijn
Wanneer een medewerker langdurig ziek wordt, heeft dit een diepgaande impact op deze collega, het team en het bedrijf. Tijdens de ziekteperiode kan mijn ondersteuning van onschatbare waarde zijn.

De medewerker staat op overlevingsmodus. Alle energie gaat naar het genezingsproces, terwijl emoties hoog opspelen. Als werkgever is het cruciaal te begrijpen hoe je hiermee omgaat en hoe je de medewerker kunt ondersteunen, zowel tijdens afwezigheid als bij terugkeer.

langdurig ziek

Training voor de zieke werknemer 

Ik geef 1- op-1 coaching. Bij ziekte of bij een burn-out.

Weer in balans komen is belangrijk.

Fijn als de werkgever dan steun aanbiedt in de vorm van coaching op maat.

Re-integratie
Na de ziekteperiode willen medewerkers vaak weer aan het werk, maar dat kan uitdagend zijn. Langdurige ziektes laten vaak blijvende gevolgen na, zoals vermoeidheid en concentratieproblemen. Begrip en juiste begeleiding zijn essentieel voor een succesvolle re-integratie.

Als werkgever draag je niet alleen emotioneel, maar ook financieel bij aan het herstel van je medewerker. Door de juiste begeleiding te bieden, bespaar je niet alleen kosten op de lange termijn, maar toon je ook je betrokkenheid en zorg voor je team.

Coaching helpt
Ik bied deskundige ondersteuning voor jouw medewerker, gericht op duurzaam herstel en succesvolle re-integratie. Van workshops over de impact op de werkvloer tot coaching op maat voor de medewerker, mijn aanpak is gericht op het creëren van vertrouwen, veerkracht en een positieve werkomgeving.

Laten we samen zorgen voor een mensgerichte aanpak in deze uitdagende tijden.

Wat levert goede begeleiding op

  • Steun bieden aan een zieke collega vergroot aanzienlijk de kans op een succesvolle terugkeer naar werk.
  • Kostenbesparing: met de juiste begeleiding re-integreert je medewerker sneller en met minder risico op burn-out.
  • De werkgever laat zien om medewerkers te geven, wat hun loyaliteit en motivatie zal vergroten en het werkplezier bevordert.

 

Email

Voor meer informatie mail ons, wij nemen contact met je op.

Contact

Bernadettestr. 8 5248 AP Rosmalen 06 31970984

Nieuwsbrief

Meld je aan voor one nieuwsbrief

Social media