Ik vind jou geweldig, nu jij nog

Tweedaagse retreat 21 en 22 maart 2024

Op weg naar jouw flow

Flow: ‘Ik weet waar ik vandaan kom, ik weet wie ik ben, ik weet waar ik naartoe ga: I’m home’. Muriel (singer-songwriter).

Je wilt gelukkig zijn in je leven
Je hebt het goed, maar door de jaren heen, ben je jezelf een beetje ‘kwijtgeraakt’: uit je flow. Bewust of onbewust heb je losgelaten wat er voor jou ècht toe doet. Of misschien weet je niet echt wat jou gelukkig maakt en is dat nou precies je issue. Soms kun je ook iets hebben meegemaakt, dat je een ander perspectief geeft op gelukkig zijn. Je hebt daarin vast jouw eigen verhaal.

Zucht: een vage onrust.  Je wilt het anders. En vooral: je wilt terug naar jezelf. Maar hoe doe je dat?

Je eigen regie nemen
Weten wat je wilt, wat jou gelukkig maakt, begint met te onderzoeken wie je ècht bent. Wat zijn jouw wortels? Welke gedragspatronen en overtuigingen zijn daardoor ontstaan. Belemmeren ze je in het kiezen voor je eigen koers? Hoe kun je ervoor zorgen dat je weer de regie over jezelf terugkrijgt hierin?

Luister naar de stem in jou
Als je weet waar je vandaan komt en wat je gevormd heeft, wordt het tijd om te ontdekken wie je ‘van binnen’ bent. Ken jij het ‘innerlijke stemmetje’ in jezelf? De fluisterstem in jou die precies weet wat goed voor je is, maar die je misschien negeert? Naar die stem leren luisteren helpt je de koers te vinden van wat bij jou past.

Dan weet je waar je vandaan komt, wie je bent en waar je naartoe gaat. Op weg naar jouw flow.

Echt tijd voor jezelf
Onder professionele begeleiding werk je aan jezelf. En je wordt verwend met lekkers in de pauzes  en met een heerlijke lunch en diner.

 ’s Avonds kun je met elkaar ontspannen in het café van Klooster Nieuwkerk. En wanneer het jouw tijd is om te gaan slapen hoef je alleen nog maar een trap op waar jouw eigen hotelkamer op je wacht, zodat je de dag in rust kunt afsluiten.

Heb je hier zin in?
Dan nodigen Corinne Vermeulen en ik  je uit om op 21 en 22 maart 2024 deel te nemen aan onze tweedaagse retreat op de prachtige locatie Klooster Nieuwkerk in Goirle (bij Tilburg).  Met een groep van maximaal 10-12 deelnemers ga je onder professionele begeleiding van twee ervaren coaches aan de slag gaat met deze thema’s op zoek naar jouw flow. Naast het persoonlijke werk met mooie inzichten is er in het programma ook ruimte voor ontspanning.

Alles praktisch op een rijtje:

Data                          : donderdag 21 en vrijdag 22 maart 2024

Locatie                     : Klooster Nieuwkerk Goirle

Tijden dag 1           : van 9.00 – 17.00 uur en van 19.30 tot 20.30 uur

Tijden dag 2           : van 9.00 – 17.00 uur

Kosten                      : € 645, 00 inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor ((zelfstandig) ondernemers)

Voor je definitieve aanmelding doen we een korte (telefonische) intake om samen te onderzoeken of jouw ontwikkelvraag en deze retreat bij elkaar passen.

In de prijs inbegrepen:

Tweedaagse retreat waarin Nienke en Corinne je begeleiden in een jouw zoektocht naar jouw flow.

Op dag 1 
lunch, diner en 1 hotelovernachting in een hotelkamer van Klooster Nieuwkerk

Op dag 2 
ontbijt en lunch

Beide dagen
koffie, thee, koekjes en iets extra lekkers tussendoor in zowel de ochtend- als middagpauze.

 

Soms moet je kiezen voor jezelf

Email

Voor meer informatie mail ons, wij nemen contact met je op.

Contact

Bernadettestr. 8 5248 AP Rosmalen 06 31970984

Nieuwsbrief

Meld je aan voor one nieuwsbrief

Social media